Hvert år når vi nærmer os datoen, der viser, at vi bliver et år ældre, står vi overfor samme dilemma: ”Skal jeg holde en fest i år?”, ”hvor stort skal det være?”, ”skal jeg kun invitere familien, eller skal vennerne med?”, ”hvad skal vi lave?”.
Så glædelig som en dag som ens fødselsdag kan være, ligeså stor hovedpine kan det være, når telefonen begynder at ringe ugerne op til, og folk spørger, hvad planerne der. Dine venner og familie forventer, at de skal fejre dig, og du vil jo egentlig også gerne selv have en dag, hvor dine nærmeste er omkring dig, og hygger om dig. Det jo kun en gang om året, og hvem kan ikke lide at få den opmærksomhed, som en fødselsdag nu lægger op til? Men planlægning af dagen kan være stressende, og selvom det kan være hyggeligt at sidde hjemme og få nybagte boller og varm kakao, så er det ikke altid det mest spændende, der kan ske sådan en dag. Men hvem siger, at en fødselsdag skal holdes indenfor hjemmets fire vægge?
Hvis du vil have en dag uden for meget planlægning men samtidig en dag, der går over i mindebogen, så book en CD indspilning, og lad de professionelle give dig en dag, du aldrig vil glemme. Med en CD indspilning sikrer du dig en uforglemmelig dag med masser af samvær og hygge med dine nærmeste, og en dag, hvor jeres lattermuskler virkelig kommer på prøve. Giv slip på bekymringerne om planlægning, og slå dig løs bag mikrofonen, hvor du kan udfolde din indre sangstjerne og vælge lige netop den sang, som du vil synge. Du kan vælge at være stjernen i centrum med dine venner og familie som kor, eller tage dem alle med i en stor fælles sang. I får behandling som de professionelle, og får lov til at opleve, hvordan det er at være superstjerner. Det professionelle udstyr, og de dygtige producere er med til at give en dag, hvor den gode oplevelse er i centrum.
Når CD indspilningen er overstået, kan I enten tage hjem og fortsætte hyggen eller blive i studiets hyggelige lounge, hvor der er mulighed for at nyde kage, I har taget med hjemmefra, og ligeledes åbne gaver. Når I tager hjem får I en cd med indspilningen, så I kan høre tilbage på den specielle dag mange år frem. cd indspilning     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks