Så har Google åbnet for posen - lidt. Nu kan du se det omtrentlige antal søgninger i Google på et givet ord eller en given sætning. Der ligger nok en overraskelse eller to og venter... google      seo      adwords      internet     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
ClausHeinrich ( 4819 dage siden )
ClausHeinrich avatar Jeg har slettet kommentarer fra ThomasM da aNyhed.dk absolut ikke er stedet hvor man anonymt kan komme ind og svine andre til. Farvel og tak ThomasM.

Vil du ud med dine frustrationer kan du oprette dig en offentlig blog eller et forum og komme ud med det der.
        0 
rosenstand ( 4398 dage siden )
rosenstand avatar Netop den tilgang til nettets tabere gør, at Anyhed.dk nok skal blive ved med at vokse. Det kunne mange fora lære af. Respekt for det, Claus!
        0 
brianbrandt ( 4398 dage siden )
brianbrandt avatar Ja, nogle gange skal man faktisk være hård.. men folk skal selvfølgelig også have ytringfrihed... det er en hårfin grænse...
        0 
rosenstand ( 4398 dage siden )
rosenstand avatar Når en person opretter falske profiler via proxyer og fremkommer med ukorrekte påstande uden at ville stå ved sit navn - og når samme person sender trusselsmails med termer som "Jeg ved hvor du bor" etc. - så er der ikke nogen hårfin grænse. Synes du?
        0 
ClausHeinrich ( 4398 dage siden )
ClausHeinrich avatar Ja det er absolut heller ikke en norm at der fjernes kommentarer. Men den hårfine grænse var overskredet langt med de kommentarer der blev smidt her.

aNyhed kommentar delen skal ikke være et sted hvor anonyme kan komme ind og tilsvine andre. Har folk noget de vil ud med mht. direkte angreb på personer må de ty til egne blogs.

Der er ved at blive udarbejdet en email verificerings del til signup siden
        0 
rosenstand ( 4398 dage siden )
rosenstand avatar Personligt foretrækker jeg at have dialog med mennesker, der har substans nok til at stå ved, hvem de er. Jeg synes, det er et kæmpeplus for et "sted" som f.eks. her, at man ved, hvem man har dialog med. Eller som minimum at chefen (Claus) ved, hvem der står bag en profil, så der kan tages juridisk action, hvis det skulle vise nødvendigt.

Som B.S. Ingemann skriver i et digt om Holger Danske:

Når, mænd, jeg kasted' min handske,

opslog jeg min ridderhjælm.

De så, jeg var Holger Danske

og ingen formummet skjælm

;-) Nok om det.

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks