Er du også en af dem som går glip af store besparelser, når du shopper online? Læs videre og find ud af, om du er en af dem!

Ikke nok med at det både er nemt og bekvemt at shoppe hjemme fra sin egen stue, eller hvor det nu ellers skulle være, så er der nemlig også mange penge at spare når man handler online. Alligevel er der stadig en del danskere som ikke vidste at de kunne have sparet flere penge på deres køb, men det skal der nu laves om på – hvis man spørger Anders Hansen, Adm. Direktør i det danske rabatkoncept Couponix.

- Vi ser dagligt, at der er mange personer som ikke vidste, at de kunne have sparet imellem 5-25% på deres køb, bare ved at benytte sig af en rabatkode. Så det vil vi selvfølgelig gerne få lavet om på, så danskerne kan få mere ud af deres penge.

Uanset om du er på udkig efter nye møbler til boligen, tøj og sko, elektronik, ure og smykker eller noget helt andet, så er der altid penge at spare på dit online køb!

Vi har spurgt yderligere ind til om hvorvidt rabatkonceptet vil forblive gratis for brugerne.

- Couponix vil altid være gratis for vores brugere, vi har ingen krav om tilmelding eller betaling. Vi modtager en mindre kommission for hvert salg, og det påvirker selvfølgelig ikke forbrugeren, siger Adm. Direktør, Anders Hansen.

Nu behøver du ikke længere gå glip af gode tilbud!

Vi kender det nok alle sammen, vi skal til at handle hos en netbutik, og så ser vi at man kunne have fået en kæmpe besparelse, hvis bare man havde købt varen nogle få dage før. Det vil Couponix også lave om på, ved at man kan tilmelde sig nyhedsbrevet, og dermed få notifikationer, når der bliver tilføjet nye tilbud og rabatkoder til de netbutikker, man selv ønsker at modtage notifikationer til.

Er det bedst at handle i en fysisk butik eller online?

Hvis du gerne vil have den bedst mulige pris, så bør du overveje at gøre dit køb online. Årsagen bag dette ligger i at der er mere konkurrence online, som gør at konkurrenterne gerne vil have den billigste pris. Modsat den lokale butik, som ofte ikke har mange konkurrenter, og hvor prisen ofte er ”Take it or leave it”.
Derudover kan det også blive endnu billigere at gøre sit køb online, hvis man benytter sig af en rabatkode eller tilbud.

Flere gode spare-tips til når du shopper online

1. Hvis du leder efter flere forskellige varer, så prøv at finde så mange som muligt hos den samme butik. Du sparer dermed fragtomkostninger.
2. Du bør altid undersøge flere forskellige netbutikker, og deres priser på de vare(r) du er interesseret i. Netbutikkerne har ikke altid samme pris på en vare, så det kan sagtens betale sig at bruge tiden på at finde den billigste. spar penge      rabat      tilbud      shopping      online      rabatkoder     


Hvem har stemt

Kommentarer

        0 
Markus89 ( 1427 dage siden )
Markus89 avatar God artikel! Vil helt sikkert benytte mig af de her råd :)
        0 
MichaelSimonsen ( 1418 dage siden )
MichaelSimonsen avatar Rigtig gode råd! Har længe savnet en god oversigt som denne

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks