Lige omkring min 29 års fødselsdag sidste år, fik jeg et nyt fedt job. Det lå langt væk, men jeg kunne jo pendle tænkte jeg. Med alle toge og busser jeg skulle tage blev det dog hurtigt træls. Jeg havde hverken kørekort eller bil. Jeg bor i Århus, hvor der var gode transportforbindelser og de fleste aktiviteter foregik i cykelafstand. Kort sagt så var et kørekort eller en bil 'luksus-varer', som jeg hverken mente, at jeg havde brug for eller råd til. Men samtidig nærmede jeg mig min tredive års fødselsdag og det nev en smule i mig, at jeg aldrig havde fået taget mig sammen. En dag da jeg beklagede mig over mine lange pendlerture til og fra arbejde kom min far med et tilbud jeg ikke kunne afslå. Han tilbød mig simpelthen en bil. Hans gamle Fiat, som stod ude bag hans hal var min på datoen hvor jeg havde mit kørekort i hånden. Min kæreste og jeg voterede længe, læste om kørekort på nettet og tog beslutningen om, at jeg skulle i gang. Jeg tog kontakt til kørelærer Michael fra 5Gear i Århus - en beslutning jeg ikke har fortrudt - og aftalte et lynkursus henover sommeren.

Michael var et behageligt gemyt - altid ved godt mod, professionel, rar og havde god humor. Jeg følte mig tryg og godt vejledt under hele processen. Mere skræmmende var det efter endt køreprøve, at skulle ud på egen hånd. Med rystende hænder i position 'klokken 10-14' slæbte jeg mig afsted i fars gamle skramlekasse mod mit job. Men der er en kæmpe frihed forbundet med denne form for mobilitet. Jeg kommer langt oftere ud, at besøge venner og familie, som ikke lige er i gå- og cykleafstand, jeg handler 'stort ind' og jeg er ikke afhængig af DSB's utilregnelighed længere.

Så tl alle jer gammel-kørekort-jomfruer - kom i gang! I bliver glade for det. Jeg kan kun anbefale den eneste reference jeg har, nemlig 5Gear hvis du tager kørekort i Århus. Men slå op på nettet hvis du skal have kørekort i et andet lokalområde

Yderligere vil jeg anbefale, til dig der 'er voksen' og ikke vil have et langtrukket forløb, at vælge en køreskole der udbyder et hurtig-kursus. 5Gear tilbyder lynkursus med holdstart fra fx 4. juli, 26. juli, 22. august og 20 september. Hop på et af dem og du er i gode hænder - og til en meget fair pris.
kørekort århus      køreskole      kørekort      århus      lynkursus     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks