Et ”nej” i banken er for mange danskere en ende på drømmen om at blive boligejer...

De fleste drømmer, i takt med at de bliver voksne og begynder at stifte familie, om at købe et hus og skabe rammerne for en tryg og sikker base for familielivet. Desværre, er det bare ikke alle, der har en privatøkonomi, som bankerne vil godkende til et boliglån og det kan der være flere grunde til. Ofte skyldes det en svingende indkomst, gammel gæld, rådighedsbeløb eller noget helt fjerde.

Står du i den situation, at drømmehuset er til salg, men banken eller realkreditinstituttet vil ikke låne dig penge til boligkøbet?

Hos Fairkredit er vi specialiseret i boliglån til de danskere, som ikke passer ind i bankernes kassetænkning. Vi tilbyder en lånetype, som hedder ejendomskreditlån, hvilket minder om det gamle pantebrevslån. Ejendomskreditlånet er et sikkert lån, hvor du giver pant i din bolig til långiver, således at han/hun sikrer sig ikke at miste penge på at låne ud til dit boligkøb.

Lyder et ejendomskreditlån, som et lån der kan hjælpe med at opfylde dine boligdrømme? Kontakt Fairkredit i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud. Det eneste som du bør være opmærksom på er, at et ejendomskreditlån koster mere i rente end et bank- eller realkreditlån. Selvom renten er højere, gør det ikke lånet mindre sikkert og denne lånetype kan være din eneste mulighed for et huskøb.

Er du stadig usikker? Husk på, at hos Fairkredit sidder der flere professionelle konsulenter klar til at vejlede dig til det rigtige lån, hjælpe dig med at sikre en sund privatøkonomi og i det hele taget bare holde dig i hånden fra første henvendelse til boligejer.

Læs mere på www.fairkredit.dk eller besøg os på Facebook @Fairkredit for at få tip&tricks om boliglån, privatøkonomi og huskøb.

boliglån      boligdrøm      huslån      banklån      drømmebolig      hus     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks