Det kan være svært at motionere i en travl hverdag. Sidder du på kontor til dagligt, får kroppen ofte ikke den bevægelse, der er nødvendig for at holde de unødvendige kilo fra kroppen. Den simple løsning er fx en balanceplade med 3600 vippe effekt, som giver dig mulighed for at forbrænde dobbelt så meget energi end hvis du blot sidder ned og arbejder.

Du kan læse mere om balancepladen her: http://bit.ly/balanceplade

Øget sundhed på arbejde, og i hverdagen.
Med en balanceplade kan led i såvel knæ og hofter, som fødder og ankler blive udfordret og styrket under dit daglige arbejde, og endda uden at du får sved på panden. Din arbejdsgiver kan også glæde sig over følgevirkningerne af mere bevægelse på kontoret.
I en undersøgelse udarbejdet af Sundhedsstyrelsen Center for Forebyggelse: Sundhed & Trivsel på arbejdspladsen, udledes det at sundhedstiltag på arbejdspladsen giver mere glade medarbejdere, og sænker sygefraværet. Altså er der store fordele for ledelse og ansatte at hente ved at investere i sundhedsløsninger på arbejdspladsen.

Tørre tal om fordele ved sundhed på arbejdspladsen.
Nu kan det godt være at din chef ikke lige kan se det store billede, da han eller hun vel sagtens har travlt med at drive virksomhed. Du kan dog altid vise de tørre tal, som ikke kun peger på bedre trivsel blandt medarbejderne, men som også viser et væld af fordele for det enkelte kontor.
I den førnævnte undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen Center for Forebyggelse, blev fordelene for arbejdsgiverne tydelige: Produktiviteten blev øget, Sygefraværet blev sænket, medarbejderne blev mere engageret, arbejdspladsen blev mere attraktiv, og kunne således fastholde og tiltrække nye medarbejdere.

Se video fra OfficeFit om en sund arbejdsplads: https://www.youtube.com/watch?v=0M0JAVOuWO4

Læs undersøgelsen her: http://sundhedsstyrelsen.dk/~/media/4E45B1B483914A7EB72C05AE2F8DF8E8.ashx
sundhed      kontor      trivsel      produktivitet     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks