Det herningensiske firma, Shopstart, har knoklet de sidste par år for at gøre det lettere for selvstændige at starte en webshop. De har udviklet og designet en platform, som gør at du i løbet af ganske kort tid kan oprette en webshop. Det er iværksætteren, Martin Bay, som er en af motorerne bag sammen med partneren Lasse Rovsing Brock.

Hvad end du er helt nyopstartet eller du vil finde en ny platform til din eksisterende webshop, så kan det være en jungle, når man skal vælge et firma til at håndtere sin webshop. Ét er at man skal finde nogen, som kan lave en løsning, der matcher ens budget. Noget andet er, hvilke funktioner siden skal have, og hvor brugervenlig siden skal designes og kodes.

Der er mange udbydere om buddet, men Shopstart er et af de firmaer, som hjælper selvstændige godt i gang.


Vil du selv kunne starte din egen webshop?


Shopstart giver dig muligheden for at:

- vælge mellem stilfulde designs, som er klar til brug.
- starte en webshop uden at have erfaring med design.
- justere og tilpasse designet på din webshop.
- starte din webshop i løbet af kort tid (har du få produkter, kan du være køreklar i løbet af 30-90 minutter).
- få fuld adgang til alle integrationer, ydelser og funktioner, som Shopstart kan tilbyde.
- starte en webshop gratis (prisen for webshoppen ligger månedligt mellem minimum 49 kr. til maksimalt 499 kr.).

Når du vil starte en webshop på deres platform, så er du fri til at kunne opsige dit abonnement. Du er altså ikke bundet på deres løsning.

Dette er blot en af de alternativer, som du kan vælge, når du vil starte en webshop.Uanset hvad du måtte vælge, så er de bedste første skridt, at du gør op med dig selv, hvad dine behov er med din webshop. Skal du eksempelvis have mange custommade løsninger? Skal du selv kunne rette meget i shoppen? Eller er dine behov noget helt andet? Når du har gjort dig disse overvejelser, så har du et godt udgangspunkt, når du kontakter et webbureau.
webshop      lav egen webshop     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks