Mange mennesker går med drømmen, om at være selvstændig med egen webshop. Idéen om at være iværksætter og herre i eget hus, og kunne drive en virksomhed uden de store udgifter til lokaler. Eller at du allerede har en mindre fysisk butik, men kan se et stort vækstpotentiale i at ekspandere din forretning til også at omfatte en webshop.
Man opgiver måske hurtigt drømmen igen, når man opdager hvor meget det kræver af teknisk udvikling og implementering, markedsføring, søgemaskineoptimering m.v.

E-handel er et kæmpe marked
Danmark er et af de lande i verden, der shopper allermest på Internettet. Hvert år kommer der en ny opgørelse om at danskerne igen, igen har brugt rekord mange penge på e-handel.
Du har en idé til hvilke produkter, du ønsker at forhandle og hvordan din nye webshop, skal se ud.
Men hvordan laver man en webshop og hvor skal den hostes? Hvordan får jeg potentielle kunder til at finde mine shop?
Som en lille opstartswebshop, kan det derfor være afgørende at have det helt rigtig bureau i ryggen, som stor klar til at dele ud af en stor erfaring i, hvad det vil sige at drive en webshop – og hvordan man gør dette med succes.

Et webbureau er meget mere…
Det er lidt en jungle at vælge det rigtige webbureau, og der findes mange, der leverer denne service. Men man skal passe på, da der er mange ”brodne kar” med ugennemskuelige prisaftaler og rettighedsafståelse.
Der findes rigtig mange bureauer at vælge i mellem – en søgning på Google på ordet ”webbureau virksomhed” resulterer i 63.200 hits.
Ved mange bureauer bør du læse det med småt – og hvis det lyder for billigt til at være sandt, så er det det også som udgangspunkt. Mange bureauer har lange bindingsperioder, og tager en timeløn for hver gang du kontakter dem bare i 5 minutter. Ikke nok med at de ”billige” bureauer ofte kan ende med at være meget dyre, så er der også STOR forskel på deres kompetencer. Nogle ”webbureauer” er bare unge drenge, der sidder hjemme på værelset og lave sider ved brug af templates, mens andre har stor erfaring med kodning, markedsføring og branchekendskab. Det siger nok sig selv, hvor du opnår det bedste resultat og fleste muligheder for sparring.

Webshopejere mister deres shops til webbureauer
Man hører desværre gang på gang, at webshopejere ønsker at komme ud af den aftale, de har indgået med deres bureau. Den gang de underskrev kontrakten var de dog ikke opmærksomme på, at de også afskrev retten til deres egen webshop. De ender derfor op med en webshop, som de ikke bare kan flytte over til en anden hostingsløsning eller webbureau – de er stavnsbundet til webbureauet, medmindre de vil opgave og starte forfra med et nyt bureau og udviklingen af en ny webshop.
Dette er virkelig et skrækscenarie, men også noget som desværre praktiseres ret ofte.

Hvad kan det rigtige webbureau gøre for din shop?
Finder du det helt rigtige webbureau til din shop, så findes der nærmest ikke det, de ikke kan hjælpe dig med; Hosting, udvikling af webshop, drift af webshop, hosting, produktbilleder og tekster, markedsføring, sociale medier, SEO-udvikling, telefoni og SMS Gateway.
Kort sagt, så få du pludselig mange ”ansatte” i din enmandsvirksomhed, uden at skulle have den ”store pung op ad lommen”.
webshop      webbureau      online markedsføring     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks