Musikshoppen er en hjemmeside hvor du kan finde en musikbutik som sælger billige musikinstrumenter online. Vi har artikler om de fleste instrumenter, så som ukuleler, violiner samt guitarer og trommer. Som begynder er der mange ting man skal være opmærksom på når man køber dit første instrument og mange steder at købe dem online.

Vi sælger derfor ikke musikudstyr, men vi guider dig musikbutikker som vi mener er troværdige at købe hos. Vi bedømmer det ud fra, at de har 5/5 stjerner på Trustpilot. Ellers linker vi ikke til dem.

Find derfor masser af inspiration hos os til dit første køb. Leder du f.eks efter et begynder trommesæt, så har vi en hel side for sig selv som omhandler trommesæt og elektriske trommer. Da priserne på dette instrument kan variere meget har vi udvalgt nogle forskellige trommer i forskellige prisniveauer som du kan læse mere om.

Yderligere har vi skrevet nogle tips og andre ting som du skal være opmærksom på, når du køber et begynder trommesæt. Samtidig har vi en artiklen om andre slagtøjs instrumenter, så som en cajon hvis du skal spille i et akustisk sammenspil med en akustisk guitar eller bas. Her vil en cajon være et godt instrument til det.

Sidst nævnte, guitarer og bas har vi også artikler omkring. Her finder du inspiration til om du skal starte ud med en elektrisk eller en akustisk. Og hvad fordele og ulemperne er. Der er selvfølgelig også en prisforskel her, som vi kigger på og taler også om, hvorvidt mange nybegyndere starter med f.eks en elguitar, da de tit kommer som pakkeløsninger hvor du får en guitarforstærker med. Det er dog ikke alle som starter med en elguitar, mange især børn begynder med en spansk guitar.

Førnævnte ukuleler, har vi også skrevet meget om, da dette instrument er enormt meget oppe i tiden nu til dags. Find vores artikler om det, råd og tips til hvad du skal huske hvis du køber ukuleler. Kort sagt er dette instrument en "mini" guitar eller en hawaii guitar som mange kender den som. Ukulelen har en lyd og sydlig tone og er nem at gå til og begynde at lære at spille for beygndere. Vores tips til dem som køber ukuleler er at huske at få købt en rem og ekstre strenge med. Da man tit ser folk tage ukuelen med på ture, er det nemmere at have den i en rem og godt at have strenge med, hvis de skulle springe når man er ude.

Dette, samt meget mere inspiration til dit køb af billige musikinstrumenter finder du hos Musikshoppen. musikinstrumenter      musikudstyr      guitarer      ukuleler      trommer     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks