Det her skal du ikke eksperimentere med, hvis du gerne vil fortsætte med at bruge AdWords. Men den er så "ond" at jeg var NØDT til at prøve. Og det virker! Og nej - billedet er IKKE manipuleret! adwords      google      slem     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
ClausHeinrich ( 4349 dage siden )
ClausHeinrich avatar ufff, den er en grim en de har ladet stå åben der. Sjovt at se og håber ikke de ser sig sure på dig over det :)
        0 
rosenstand ( 4349 dage siden )
rosenstand avatar Det håber jeg da ikke - jeg hjælper dem jo, inden andre og mindre "pæne" udnytter det.
        0 
rosenstand ( 4349 dage siden )
rosenstand avatar Lille opfølgning: Jeg har haft dialog med Google et par gange i dag, og de blev ikke sure. Tværtimod!

De graver nu dybere for at lukke hullet - og det synes jeg er i alles interesse. Om de sender mig en gave, ved jeg ikke - men jeg har jo også lige fået julegave fra dem :-)
        0 
ClausHeinrich ( 4349 dage siden )
ClausHeinrich avatar ah good news Thomas, og godt de tager det seriøst og vil lukke det.. Hvordan har du fået kontakt til dem så hurtigt om man må spørge? Via webmaster tools eller har du et VIP nummer ^^

Øv jeg fik ingen gave selvom jeg ellers er godt kørende i bla. Adsense programmet, men der må nok endnu mere til. (Måske er dit pga. adwords?)
        0 
rosenstand ( 4349 dage siden )
rosenstand avatar Jeg har en 30-40 mailadresser, IM og lidt telefonnumre på en del drenge (og nogle piger) i Google. Og så har jeg en direkte kontaktperson hos dem i Dublin - og han tager altid sin telefon :-)

Ham i Dublin skyldes nok, at jeg sidder med lidt AdWords for en del kunder - ca. 6 millioner kroner i årligt budget. De andre er samlet op gennem årene på konferencer og den slags. De er gode at have, når bare de ikke misbruges.
        0 
ClausHeinrich ( 4349 dage siden )
ClausHeinrich avatar Ja ok, og ikke noget at sige til du får gaven med de summer :) gj
        0 
rosenstand ( 4349 dage siden )
rosenstand avatar He-he... Heldigvis er det fordelt på en del kunder, men der er da et par stykker, der tegner sig for 40% af beløbet.

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks