Hvad vil det betyde for danske annoncører, SEO, SEM og brugerne, hvis Microsoft køber Yahoo!? Har du et bud på, om Googles dominans bliver brudt? microsoft      yahoo      internet      google     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
BlueBoden ( 4349 dage siden )
BlueBoden avatar Jeg vil sige at, Yahoo og msn, kunne lære meget af google; Noget af det google har, vundet så meget på, er nettop med deres fine start side, uden alt det forstyrende indhold/nyheder.

Vi ser også hvordan dk.msn.com, har en hel masse forstyrrende indhold.

Om dette kan ændres, ved at oprette en bruger skal jeg ikke kunne sige, men det er ihvertfald ikke noget de vinder brugere på.

Med det sagt, så finder jeg yahoo's kvalitet, meget ringe i forhold til google; det ser ud til de aldrig fjerner sider som generere 404, her er google langt hurtigere til at reagere.

Omvendt ser det ud til at yahoo er hurtigere til at indeksere nyt indhold, med enkelte link kan der gå nogle uger før google reagere; men på samme tid er yahoo lidt sjusket med deres indeksering, der er sider der slet ikke er listet selv efter lang tid, det problem har jeg ikke oplevet med google.

Bort set fra det, så er funktionerne næsten de samme, men google har været flinke nok, til at lave et link til deres "site:" funktion, hvor man på yahoo og msn selv skal skrive det ind.

langt de fleste gange man klikker på Cached på yahoo, får man enten en ellers ubegrundet fejl, idet de i reglen, bare kunne unlade at linke til en "Cached" version som ikke findes. Får man vist en Cached version, fremhæver denne ikke søgeord ligesom google gør.

Tilsvarende kan vi sige, at google desvære linker til deres "related:" funktion, hvad enten de har en liste over "Lignende sider" eller ej; Det er sjældent at man finder noget ved at trykke på den, den har altså høj fejl procent, hvilket igen får brugerne til at udvikle en slags "related:" blindhed.

Yahoo's search assist, giver så irrelevante forslag, at den ikke bidrager med andet end forstyre brugeren.

En stor fejl fra microsofts side, er at deres søgemaskine ikke respektere "noindex,nofollow" i meta tag.

I samme omgang, indeksere msn kun delvist, og mere eller mindre tilfældigt, ligesom yahoo.

Jeg tvivler på, at de beta søgemaskiner kan blive seriøse konkurrenter inden for den nærmeste fremtid.
        0 
BlueBoden ( 4349 dage siden )
BlueBoden avatar At kalde dem beta søgemaskiner er lidt en overdrivelse, men kommer det til sletning af sider der ikke eksistere, og indeksering af sider, så er google klart nummer 1 hos mig.

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks