Har allerede nævnt dette nye linkkatalog på Twitter, så nu får i andre også lige nyheden.
Linkfeed.dk er et helt nyt linkkatalog jeg arbejder på i disse dage og det vil udelukkende indeholde det jeg kalder for "kvalitets sider" - det vil sige etableret hjemmesider i Danmark der har noget reelt at byde på.
Sider hvis primære formål er at tjene på annoncer af forskellig art, vil få det svært ved at komme med - indholdet skal virkelig være godt for at komme gennem nåleøjet.

Desuden vil der blive kigget meget på beskrivelsen der bruges under tilmeldingen. Jeg søger kun unikke tilmeldinger og laver check på alle tilmeldinger fremover - kan jeg se beskrivelsen allerede er brugt i et andet linkkatalog afvises man uanset hvem man er.
Dette har jeg valgt at gøre for at få mest muligt ud af situationen og alle der er heldige nok til at blive godkendt i linksamlingen vil tilsammen få meget mere ud af jeres link(s) i kataloget.

Så jeg håber i vil tilmelde jeres bedste sites og gøre lidt ud af tilmeldingerne - tilgengæld vil jeg love at gøre alt jeg kan for at i får nogle brugbare links retur. links      kvalitet      linkkatalog      rss feed     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
tedhanson ( 4426 dage siden )
tedhanson avatar Tillykke med endnu et fint site, Claus!
        0 
ClausHeinrich ( 4426 dage siden )
ClausHeinrich avatar Mange tak :) - ser frem til jeres gode og unikke tilmeldinger, og tak til de mange gode tilmeldinger der allerede dumper ind.
        0 
jacobworsoe ( 4426 dage siden )
jacobworsoe avatar Er webshops velkomne?
        0 
ClausHeinrich ( 4405 dage siden )
ClausHeinrich avatar absolut - har allerede en håndfuld af gode webshops tilmeldt herinde. så hvis du har en webshop af god kvalitet og har tålmodigheden til at lave en unik beskrivelse til den, er det bare om at få den tilmeldt

http://www.linkfeed.dk/c/shopping

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks