Holiday autos, verdens største formidler af udlejningsbiler (http://www.holidayautos.dk), mærker en stigning i bestillinger op til danskernes sommerferie, sammenlignet med sidste år. På visse populære destinationer begynder det at blive svært at få fat i nogle kategorier af lejebiler, men hvis man er fleksibel hvad angår kategori af lejebil, kan man stadig finde mange muligheder.
– Vi mærker en tydelig forskel i forhold til sidste år, og flere vælger at booke tidligt for at sikre sig, at de får deres lejebil, siger Stuart Nassos, VD hos holiday autos.
– Minibusser og cabrioleter er de kategorier som bliver udsolgt først og vi arbejder nu på at maximere kapaciteten, så vi kan klare stigningen i efterspørgslen.
holiday autos sammenligning af bestillinger for sommermånederne juni-august, som blev foretaget i marts måned og sammenlignet med foregående år, viser at destinationer som Nice er steget med 64 procent, Milano med 36 procent og Alicante med 26 procent.
– Vores styrkede krone bidrager til, at flere vælger at leje bil i eurolandene, siger Stuart Nassos.
– Når så mange flere danskere lejer bil udenlands for første gang, vil vi også minde om vigtigheden af at afstemme, hvad totalprisen på billejen bliver hos leverandøren, inden man bekræfter bookingen.


Den enorme katastrofe i Japan kan få indvirkning på udbuddet af lejebiler. I sommerperioden er det højsæson for biludlejning, og mange europæiske destinationer oplever også i normale tilfælde et begrænset udbud af lejebiler.
Japanske producenter har siden katastrofen haft svært ved at levere autodele til europæiske bilmodeller. Det påvirker f.eks. populære feriedestinationer som Frankrig, eftersom det franske bilmærke Peugeot i stor udstrækning er afhængig af japanske autodele. Udviklingen har fået visse brancheanalytikere til at forudsige prisstigninger på biludlejning på op imod 30 procent til sommer.
– Det er for tidligt at sige præcist hvordan udbuddet af lejebiler påvirkes, men for at få så god en pris som muligt, anbefaler vi alle vore kunder at være ude i god tid, siger Stuart Nassos.
– Vi får også en dialog med vore leverandører, for at se hvad vi kan gøre, for at maximere de resourcer vi har til rådighed.
holiday autos      udlejningsbiler      billeje      bilferie     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks