Statistik fra biludlejningsfirmaet holiday autos viser at flere danskere end tidligere planlægger at leje bil i sommer. Som verdens største formidler af lejebiler har firmaet stor erfaring med danskere på bilferie. Nu deler holiday autos ud af de fem bedste tips til sommersæsonen.

Fem tips til den bedste bilferie

1. Sørg for at du har booket det rigtige afhentningssted af din lejebil. Palma de Mallorca, La Palma og Las Palmas. Forvirrende ens navne, men langt væk fra hinanden. Klarhed for lejebilsturister var åbenbart ikke i fokus dengang spanierne navngav deres øer og byer.
2. Selvrisikoannullering gør at du kan føle dig tryg. Vælg altid selvrisikoannullering i forbindelse med booking af din lejebil. Det er billigere end at vælge det til lokalt.
3. Vær kritisk overfor ekstraforsikringer. Har du familieforsikring eller separat rejseforsikring er der som oftest ikke behov for en ekstra ulykkesforsikring. Kræv at få den totale slutpris allerede ved booking.
4. Vær opmærksom på skilte om miljøzoner i visse franske og italienske byer. Der kræves tilladelse for at køre ind i miljøzonerne, og er du uheldig fanges du på foto og får så en bøde.
5. Hav dokumenter som kørekort, lejekontrakt og biludlejningsfirmaets servicenummer lettilgængeligt. Tjek også at lejebilsformidleren har kundeservice på et sprog du behersker.

Firmaets erfaring er dog at eventuelle bekymringer altid løser sig.
– Selvom tusindvis af danskere lejer bil via os hver måned og meget få oplever noget negativt, så ved vi at danskere kan lide at være præcise og forberedt på rejsen. Det er derfor vi vil dele ud af vores erfaringer, siger Stuart Nassos, Nordisk chef på holiday autos (http://www.holidayautos.dk/).
– Og skulle der mod forventning ske noget, så kan man få fat i vores kundeservice døgnet rundt.
bilferie      biludlejning      sommerferie     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks